Rechtsgeleerdheid (FdR)

Universiteit van Amsterdam

Terug
Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Master
Fiscaal
De cursussen vinden nu plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Bekijk de korte instructievideo en ervaar het gemak zelf. Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je enkele uren voor de cursus de link naar de cursus. Alle benodigde informatie, waaronder de link naar de cursus, kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies.

Bij aankoop van een cursus ontvang je de AthenaSummary van het vak. Deze ontvang je enkele dagen voor de cursus start per post. Heb je de AthenaSummary al gekocht? Dan kun je de kortingscode op de achterkant invullen bij het afrekenen van de cursus! Tijdens de cursus zal tevens gebruik worden gemaakt van overzichtelijke sheets die je na de tentamentraining ontvangt.

Indien je 5 werkdagen voor het begin van de cursus de cursus aanschaft, kun je de bijbehorende AthenaSummary nog op tijd ontvangen. Daarna kan het zo zijn dat je de AthenaSummary later dan de aanvangsdatum van de cursus zult ontvangen. Houd hier rekening mee.


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de UVA. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Rechtsgeleerdheid. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!
  • Amsterdam
  • Rechten
  • Rechtsgeleerdheid
  • UvA
  • Tentamentrainingen
  • Cursus